Chlazení skladů ovoce, zeleniny, masa, potravin a nápojů

Chlazení skladů ovoce, zeleniny, masa

Chlazení ovoce, zeleniny, masa, zvěřiny a jiných potravinových produktů se provádí zpravidla v teplotách mezi 0,5° až 5°C.

Chlazení skladů nápojů

Chlazení různých nápojů ve skladech pro udržení kvality před kozumací je zpravidla v rozmezí od  10° až 15°C.

Pro tyto účely nabízíme zhotovení chlazení s vlastní regulací do již připravených místností nebo požadovanou zaizolovanou místnost v podobě boxu s izolovaným vstupem, navrhneme a následně postavíme podle Vašeho přání a technických možností v místě osazení boxu. Chlazení musí být navržené individuelně pro skladování ovoce a zeleniny nebo pro chlazení masa, aby nedocházelo k předčasnému vysychání a zkáze uskladněných produktů. Pro účel navržení a zhotovení chlazení je nutná technická konzultace, při které se dohodnou technické požadavky a parametry navrženého systému chlazení.  Následně vypracujeme odborný návrh s cenovým rozpočtem a termínem nástupu celé realizace.

Chlazení potravin využijeme při komerční manipulaci skladových zásob a v privátním uskladnění zejména:

  • krátkodobé zachlazení ovoce a zeleniny před expedicí z výroby a prodeje
  • dlouhodobé uskladnění ovoce a zeleniny po sklizni pro privátní využítí, ale i velkosklady
  • zachlazení pekařských výrobků a polotovarů před zmrazením
  • zachlazení polotovarů před vlastním zpracováním ve velkokuchyních
  • zachlazení kulinářských a cukrářských výrobků před distribucí
  • zachlazení hotových potravinářských výrobků při cateringových akcích pro účel prezentací a rautů, svateb, promocí atd.
  • zchlazení masa z poražených domácích hospodářských zvířat před dalším zpracováním
  • zchlazení zvěřiny po ulovení a ošetření před vlastním stažením z kůže a rozrušením
  • zachlazení masných a uzenářských výrobků před dalším zpracováním, zmrazením nebo distribucí
  • skladování potravin a nápojů pro provozy občerstvení, lahůdek, cukráren, restaurací
  • skladování potravin a nápojů pro privátní použití v selských a hospodářských usedlostech
  • uskladnění vín a sektů při teplotním nastavení od 10° do 15° C tam, kde není možné postavit vlastní sklípek 

 

Výhodou chladicích boxů a chlazených skladů je:

  • jejich vysoká životnost oproti klasickým lednicím
  • vysoká termo setrvačnost v uzavřeném boxu po výpadku el. proudu
  • univerzálnost s možností skladování v přepravních obalech s velkou skladovací kapacitou
  • skladování s možností vestavěných nerezových regálů a nosných nerezových závěsů
  • izolovaný uzamykatelný dveřní vstup, vlastní osvětlení
  • sledovatelnost vstupu osob a teploty v uzavřeném boxu vzdáleně přes GMS bránu s hlášením

 

Jméno a příjmení:

E-mail:

Doplňující informace:

Vaše kontaktní údaje výše budou využity jen za účelem zpracování Vašeho dotazu/podnětu a nebudou poskytnuty žádné třetí straně. Informace o Vašich právech jsou zde